Laatste Nieuws

Jotun Trebitt Oljebeis: Voor en na behandeling

Jotun Trebitt Oljebeis: Voor en na behandeling

Jotun Trebitt Oljebeis is een van de krachtpatsers in de Jotun-stal. Deze transparante houtbeits voor buiten kan zowel voor het impregneren als voor de eindafwerking worden gebruikt. Hier ziet u twee voor-en-nafoto's, toegezonden door een klant. Links een logwoning voor behandeling met Trebitt Oljebeis, rechts erna. Mooi hè?

Houten schutting verven: zo houdt u de tuin mooi

Houten schutting verven: zo houdt u de tuin mooi

Een houten schutting verven is cruciaal om ervoor te zorgen dat deze er jarenlang mooi uitziet. Uiteraard moet u dan een geschikte beits of houtverf gebruiken, én de schutting regelmatig onderhouden. Zo behoudt uw tuin een mooie uitstraling. Hier vertellen we meer over de juiste soorten beits voor schuttingen verven en vindt u ook een stappenplan.

Waarom houten huizen zo populair zijn

Waarom houten huizen zo populair zijn

Wist u dat bij het bouwen van een houten huis tot wel zes keer minder energie nodig is dan bij een woning van baksteen? En dat houten huizen ook in onderhoud veel energiezuiniger zijn dan die van steen? Het zijn maar enkele redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor houtbouw. Ook belangstelling? Hout Coatings helpt u een handje en presenteert daarom diverse houtbouwers in een nieuwe reeks artikelen.

Moet ik een nieuw houten tuinhuisje verven?

Moet ik een nieuw houten tuinhuisje verven?

Een houten tuinhuisje brengt talloze voordelen met zich mee, zoals extra opbergruimte en een sfeervolle toevoeging aan uw tuin. Bij de aanschaf van een nieuw houten tuinhuisje dat alleen is geïmpregneerd, is het echter essentieel om het hout verder te behandelen. Hier bespreken we waarom het verven van nieuwe houten tuinhuisjes belangrijk is, welke soorten beits geschikt zijn en hoe u dit aanpakt.