Levering

Hout Coatings levert uw beits bestelling zorgvuldig verpakt aan huis.

Verzendkosten
Voor orders met een totaalprijs lager dan 50 euro worden 7,50 euro verzendkosten gerekend (Nederland en België). Vanaf 50 euro is de verzending gratis. De eventuele kosten voor verzending staan vermeld bij uw bestelling voor u gaat betalen. Daarnaast worden alle prijzen inclusief BTW getoond. Is het leveringsadres buiten Nederland of België, gelden andere tarieven voor verzending. Informeer hier voor u bestelt.

Hoe gaat de levering in zijn werk?
Na bevestiging van uw betaling wordt uw bestelling zo snel mogelijk in orde gemaakt. De levertijd bedraagt normaal 1 werkdag mits de order voor 14:00 uur is ontvangen. Ook op zaterdag kan er worden bezorgd. Deze levertijd geldt als indicatie. U kunt hier geen rechten aan ontlenen. Bestellingen naar België worden binnen 2 werkdagen aangeboden.

Retourneren
U kunt een product retour sturen mits deze in oorspronkelijke en onbeschadigde staat door ons wordt ontvangen. Ook moet u vooraf kenbaar maken via ons contactformulier dat u een product wenst te retourneren. Let op: verf op kleur kan niet geruild worden (omdat alle kleuren speciaal aangekleurd worden).

Koerier
Alle orders worden door de koerier verwerkt. De manier is afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelling. Het tijdstip van de bestelling wordt door de koerier bepaald. Het afleveradres dat is opgegeven bij de bestelling kan niet worden gewijzigd als de bestelling eenmaal is verzonden.

Bent u niet aanwezig, dan zal de koerier proberen om de zending bij een naastgelegen adres af te leveren, of de zending de volgende werkdag aanbieden. Mocht u na twee bezorg-pogingen niet aanwezig zijn, dan ontvangt u hierover in de brievenbus een bericht van de vervoerder.

Afhalen
Hout Coatings is een internetonderneming en de producten zijn online te bestellen. U kunt de producten niet direct bij de opslag afhalen. Als u van de koerier een kaartje in de bus heeft ontvangen kunt u contact met deze opnemen om een afspraak te maken voor een specifieke levering (of afhalen). De contactinformatie vindt u op het bericht van de koerier.