Laatste Nieuws

Houten tuinhuis beitsen

Houten tuinhuis beitsen Houten tuinhuis beitsen: we zien het steeds vaker. Dat is maar goed ook. Wie een tuinhuisje onbehandeld laat, ziet het op den duur wegrotten voor zijn ogen. Beits voorkomt houtrot en zorgt er ook voor dat een huisje mooi blijft. Maar hoe doe je dat? Wordt het dekkend beitsen of transparant?

Grenen vakantiehuis beitsen

Grenen vakantiehuis beitsen Een houten vakantiehuis ziet er prachtig uit... tenzij je het hout niet behandelt. Het grenen vakantiehuis van een van onze klanten was nooit eerder geïmpregneerd of gebeitst. De gevolgen waren te zien. De enige oplossing: al het grenen beitsen na een grondige voorbehandeling.

Grenen kozijnen beitsen van houten huis

Grenen kozijnen beitsen van houten huis Grenen kozijnen beitsen verlengt niet alleen de levensduur van het hout, maar geeft een houten huis ook meer karakter. De eigenaren van dit grenen houten huis kozen voor grijze en zwarte tinten. Die geven een mooi contrast met de witte houten gevelbekleding.

Douglas houten pergola beitsen

Douglas houten pergola beitsen Door het beitsen van hout gaat het hout langer mee. U beschermt het hout tegen weersinvloeden en UV-straling. In dit project is er een pergola dekkend gebeitst. Lees hier meer over het verloop van het project en de gebruikte producten.