Jotun Trebitt Oljebeis: Voor en na behandeling

Jotun Trebitt Oljebeis: Voor en na behandeling

Jotun Trebitt Oljebeis is een van de krachtpatsers in de Jotun-stal. Deze transparante houtbeits voor buiten kan zowel voor het impregneren als voor de eindafwerking worden gebruikt. Hier ziet u twee voor-en-nafoto's, toegezonden door een klant. Links een logwoning voor behandeling met Trebitt Oljebeis, rechts erna. Mooi hè?

Jotun Trebitt Oljebeis is een zogeheten 2-in-1-product. Wordt het als afwerking gebruikt, is een aparte primer niet nodig. Dat scheelt kosten en geeft de zekerheid dat primer en afwerking bij elkaar passen. Voor een goed sluitend verfsysteem zijn dan na de impregneerlaag nog twee lagen afwerking nodig. Deze beits op basis van alkydhars en Chinese houtolie kan echter ook alleen als impregneer worden toegepast.

Jotun Trebitt Oljebeis: Tot zes jaar onderhoudsarm

Het product is erg geschikt voor poreuze ondergronden die sterk zuigen, en hout dat nogal verweerd is. Ook heeft Trebitt de kwaliteit om hars uit te laten zweten zonder dat de filmlaag wordt aangetast. Wie zijn of haar houten huis met Trebitt Oljebeis behandelt en kiest voor een compleet beitssysteem, kan vervolgens voor vier tot zes jaar op de lauweren gaan rusten. Voor een transparante houtbeits is dat een lange onderhoudsinterval.

Jotun Trebitt Oljebeis heeft een eigen kleurenkaart binnen het Jotun-assortiment. Daarbij gaat het veelal om warme kleuren die het hout prachtig laten uitkomen.

Enkele voorbeelden van klanten van Hout Coatings die deze topbeits hebben toegepast vindt u hier:

Bij Hout Coatings zijn we erg enthousiast over dit product. Wilt u ook uw hout behandelen met een sterke transparante beits in sfeervolle kleuren, mag u ons altijd bellen voor deskundig en persoonlijk advies. Ons nummer: +31 (0)6 47551826.