Laatste Nieuws

Jotun beits voor houten huis

Jotun beits voor houten huis Jotun beits is een houtverf die al jaren de standaard zet. Gaat u een houten huis verven, komt u gauw uit bij dit Noorse topmerk. Dat wil niet zeggen dat andere merken inferieur zijn. Integendeel: wij kunnen bijvoorbeeld van harte Inno Coatings 2-in-1-beits aanbevelen, of een van de houtbeitsen van Drywood. Stuk voor stuk topproducten. Maar Jotun is voor velen een veilige keuze, want de hele wereld verft ermee.

Hoe kan ik hout tegen vocht beschermen?

Hoe kan ik hout tegen vocht beschermen? Dat er vocht in hout zit, is normaal. Maar als er te veel vocht in zit, moet het wel kunnen verdampen. Behandelt u het hout met de verkeerde beits, dan kan vocht niet weg. Dit kan tot grote problemen leiden. We leggen hier uit hoe u hout optimaal beschermt tegen de schadelijke effecten van te veel vocht.

Houten huis verven: 5 fouten om te voorkomen

Houten huis verven: 5 fouten om te voorkomen Verf die snel gaat bladderen, kleuren die na een paar dagen zonlicht al fletser worden, hout dat er doods uitziet of bedolven wordt onder schimmel: niet elk pas geschilderd houten huis ziet er even mooi uit als de foto op de website. Toch zijn veel problemen goed te voorkomen. Een houten huis verven met een prachtig resultaat is voor iedereen binnen handbereik. Hieronder vijf gemakkelijk te voorkomen fouten bij het schilderen van een houten huis.

Ontdek nu de beste matte verf voor buiten

Ontdek nu de beste matte verf voor buiten Op zoek naar een matte verf voor buiten? Ontdek dan nu Jotun Demidekk Infinity Pure Matt. Deze nieuwe houtverf heeft met zijn baanbrekende en gepatenteerde Infinity-technologie een superieure kleurechtheid en de langste standtijd van alle Demidekk-buitenverven. Kleurvast en zelfreinigend: Demidekk Infinity Pure Matt houdt uw huis jarenlang mooi. Hout Coatings levert deze supermatte houtbeits nu enkele maanden en hoort alleen maar enorme tevredenheid.