Jotun beits voor houten huis

Jotun beits voor houten huis

Jotun beits is een houtverf die al jaren de standaard zet. Gaat u een houten huis verven, komt u gauw uit bij dit Noorse topmerk. Dat wil niet zeggen dat andere merken inferieur zijn. Integendeel: wij kunnen bijvoorbeeld van harte Inno Coatings 2-in-1-beits aanbevelen, of een van de houtbeitsen van Drywood. Stuk voor stuk topproducten. Maar Jotun is voor velen een veilige keuze, want de hele wereld verft ermee.

Houten huis beitsen met ultramatte Jotun

Dat gold ook voor deze klanten in Kamperland. Zij gaven hun prachtige, landelijk gelegen houten huis een opknapbeurt met diverse soorten Jotun beits. Het grootste deel werd gedaan met Jotun Demidekk Infinity Pure Matt in de kleur RAL 9005 (gitzwart). Dit is de ultramatte versie van de beroemde Demidekk Ultimate Täckfärg.

Voor de kozijnen en andere details kozen ze Jotun Demidekk Infinity Details, een watergedragen buitenverf die de kleinere gevelelementen een prachtig zijdeglans accent geeft. Bij de kleur viel hierbij de keuze op de Jotun-kleur 0471 Lys Antikk, een licht crèmig wit.

Op de foto's zien we het houten huis voor en na het schilderen met Jotun beits. Het huis was oorspronkelijk bruin, zoals links te zien.

Jotun beits voor houten huis

Wat Jotun beits voor houten huizen bijzonder maakt, is de duurzaamheid onder extreme omstandigheden. Deze houtverf komt uit Noorwegen, een land met een nat en koud klimaat. Jotun beits is dan ook ontwikkeld om zowel zware regenval als sterke verschillen in temperaturen te doorstaan. Als verf de Noorse situatie aan kan, dan zeker ook de Nederlandse!

Hout Coatings, specialist in hout behandelen, levert al vele jaren Jotun beits voor houten huizen. Wij geven u graag persoonlijk advies voor het onderhoud van uw houten huis. Uitgangspunt is dat u kwaliteit krijgt voor een scherpe prijs. Bel ons vrijblijvend: +31 (0)6 47 55 18 26.