Laatste Nieuws

Houten huis van grenen behandelen

Houten huis van grenen behandelen Veel houten huizen zijn van grenen. Als deze houtsoort onbehandeld blijft, vergeelt ze echter snel. Dus is grenen beitsen haast onvermijdelijk. Dat is wel een stevige klus. Maar ook als u het helemaal zelf wilt doen, kunt u op hulp rekenen.

Grenen beitsen - Oude beitslaag verwijderen

Grenen beitsen - Oude beitslaag verwijderen Grenen beitsen doe je zelden maar één keer. Houten huizen moeten na een aantal jaren immers opnieuw geverfd of gebeitst worden. Maar wat doe je dan met de oude beitslaag? En gaat het hout er daarna nog wel mooi uitzien? De eigenaar van een houten vakantiewoning nam de proef op de som.

Grenen beitsen - Houten logbouw

Grenen beitsen - Houten logbouw Een houten logbouw beitsen is veel werk. De ronde balken laten zich minder gemakkelijk behandelen dan vlakke planken. Tijd besparen kan door een verfspuit te gebruiken. Dit gaat snel en geeft een mooi gelijkmatig resultaat.

Grenen vakantiehuis beitsen

Grenen vakantiehuis beitsen Een houten vakantiehuis ziet er prachtig uit... tenzij je het hout niet behandelt. Het grenen vakantiehuis van een van onze klanten was nooit eerder geïmpregneerd of gebeitst. De gevolgen waren te zien. De enige oplossing: al het grenen beitsen na een grondige voorbehandeling.

Grenen kozijnen beitsen van houten huis

Grenen kozijnen beitsen van houten huis Grenen kozijnen beitsen verlengt niet alleen de levensduur van het hout, maar geeft een houten huis ook meer karakter. De eigenaren van dit grenen houten huis kozen voor grijze en zwarte tinten. Die geven een mooi contrast met de witte houten gevelbekleding.