Hout behandelen begint bij het juiste advies. Want de eerste de beste beits of houtverf is misschien niet de juiste. Of misschien pakt u de klus verkeerd aan, zonder het te weten.

Hout Coatings heeft jaren ervaring in het behandelen van hout. Of het nu gaat om een heel houten huis, een houten terras of uw houten schutting, u wilt een perfect eindresultaat. Wij helpen u hiermee. Dit doen we via onze website en door persoonlijk advies te geven. Voor persoonlijke hulp bij het kiezen van verf of beits, bel ons op +31 (0)6 47551826.

Hout behandelen stap voor stap uitgelegd

Hieronder vindt u links naar diverse artikelen waarin we stap voor stap uitleggen hoe u houten huizen moet behandelen, houten kozijnen verft, schuttingen beitst, schuurtjes verft, houten trappen behandelt enzovoort. Wat voor houtwerk u ook gaat behandelen, u vindt hier tips die echt werken, en aanbevelingen voor de juiste producten.

 

Advies nodig

Meer weten? Of hulp nodig bij uw project?

Twijfel niet en neem contact met ons op. Dit is geheel vrijblijvend. Wij kunnen u adviseren hoe en met welke beits of lak u het beste uw hout kunt behandelen. Zo kunnen er verschillen zijn tussen de aanpak van nieuw en eerder behandeld hout. Ook kunnen wij u helpen met het vinden van een mooie kleurencombinatie of met het kiezen van het type afwerking zoals kleurloos transparant, semi-transparant of dekkend. En we rekenen voor u uit hoeveel beits, houtolie of houtverf u nodig hebt.

Hout behandelen is hout beschermen. En een doeltreffende bescherming begint met een goede voorbereiding. Hier bent u aan het juiste adres.

Lees hieronder meer over het onderwerp van uw keuze of neem gelijk contact met ons op.