Betalen

Betalen kan bij Houtcoatings.nl op diverse manieren. Belangrijk om te weten:

  • De betaalmethode kan van invloed zijn op de snelheid waarmee de order wordt verwerkt (een handmatig ingevoerde bankoverschrijving gaat langzamer dan iDeal)
  • Sommige betaalwijzen kunnen extra kosten met zich meebrengen
  • Iedere betaalmethode is beveiligd door SSL-technologie; persoonlijke informatie blijft onzichtbaar voor onbevoegden. Ook wij zien geen bankkaartnummers.
  • Een gouden slotje in de werkbalk van de browser geeft aan dat u op een beveiligde pagina bent.

Zo kunt u betalen:

iDeal
iDeal heeft onze voorkeur en ook van veel van onze klanten. Hiermee kunt u snel, veilig en eenvoudig uw aankoop afrekenen. Haast iedereen die thuis internetbankiert, kan er gebruik van maken. Hoe gaat het?

Bij het afronden van uw bestelling geeft u aan dat u met iDEAL wilt betalen.

  • Klik op de iDEAL-betaalknop en kies uw bank.
  • Hierna wordt u doorgeleid naar uw bank en kunt u toestemming geven voor de betaling.
  • Het bedrag wordt dan direct van uw rekening afgeschreven.
  • Wij krijgen hiervan meteen bericht en kunnen de bestelling dus nog dezelfde dag verwerken.

Creditcards
Wij accepteren de creditcards van Mastercard en VISA. Betalen met creditcard verloopt langs een beveiligde verbinding. Wij hebben geen inzage in uw kaartgegevens en slaan deze ook nergens op. Als u betaalt wordt er langs elektronische weg rechtstreeks gecommuniceerd met de creditcardmaatschappijen. Uw creditcardgegevens komen dus nooit in ons bezit. Betaalt u met creditcard, wordt uw bestelling binnen 24 uur verwerkt.

Rembours
Rembours betekent dat u de bestelling betaalt aan de postbode die er dan voor zorgt dat de betaling bij ons terechtkomt. Dit is alleen is mogelijk binnen Nederland en België. De postbodes hebben om veiligheidsredenen geen wisselgeld op zak en accepteren geen bankpasjes of creditcards. U moet dus gepast en contant betalen.

Bankoverschrijving
U kunt het bedrag ook per bank overmaken. Zodra wij bevestiging hebben ontvangen van uw betaling, versturen wij uw bestelling. Kiest u voor deze methode, ontvangt u direct na bestelling een email met onze bankgegevens. Het duurt bij deze methode altijd een of meer werkdagen voordat wij het geld hebben ontvangen. Uw bestelling wordt verwerkt zodra wij de betaling binnen hebben.

Op rekening (alleen voor bedrijven)
Neem contact op als u op rekening wenst te bestellen.