Laatste Nieuws

Je houten huis verven? Nu is de juiste tijd!

  • Geplaatst op
Je houten huis verven? Nu is de juiste tijd!

Hout verven is een van de meest effectieve en duurzame manieren om je houten huis te beschermen tegen vocht, schimmel, houtrot en verkleuring. Maar wanneer is het beste moment om je houten huis te verven? En welke verf of beits moet je kiezen? In deze blogpost geven we je een aantal tips om je te helpen de juiste beslissing te nemen bij het schilderen van je houten huis.

Jotun beits voor houten huis

Jotun beits voor houten huis

Jotun beits is een houtverf die al jaren de standaard zet. Gaat u een houten huis verven, komt u gauw uit bij dit Noorse topmerk. Dat wil niet zeggen dat andere merken inferieur zijn. Integendeel: wij kunnen bijvoorbeeld van harte Inno Coatings 2-in-1-beits aanbevelen, of een van de houtbeitsen van Drywood. Stuk voor stuk topproducten. Maar Jotun is voor velen een veilige keuze, want de hele wereld verft ermee.

Eiken oliën: Tips voor een topresultaat

Eiken oliën: Tips voor een topresultaat

Eiken oliën is een snelle en gemakkelijke manier om eiken te beschermen tegen vocht en afbladderen. Zonder behandeling vergrijst eiken. Door het hout elke twee tot drie jaar te oliën remt u dit proces af. Bovendien krijgt eiken met houtolie een mooie natuurlijke uitstraling.