Laatste Nieuws

Hout Coatings wenst u fijne dagen

  • Geplaatst op
Hout Coatings wenst u fijne dagen

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Tijd voor Hout Coatings om van harte te bedanken voor uw vertrouwen, Wij wensen u fijne feestdagen! Tijdens de kerstvakantie blijft de webshop van Hout Coatings voor u beschikbaar. Houd er wel rekening mee dat bestellingen langer onderweg kunnen zijn dan normaal, vanwege vakanties bij onze leveranciers.

Jotun beits voor houten huis

Jotun beits voor houten huis

Jotun beits is een houtverf die al jaren de standaard zet. Gaat u een houten huis verven, komt u gauw uit bij dit Noorse topmerk. Dat wil niet zeggen dat andere merken inferieur zijn. Integendeel: wij kunnen bijvoorbeeld van harte Inno Coatings 2-in-1-beits aanbevelen, of een van de houtbeitsen van Drywood. Stuk voor stuk topproducten. Maar Jotun is voor velen een veilige keuze, want de hele wereld verft ermee.

Eiken oliën: Tips voor een topresultaat

Eiken oliën: Tips voor een topresultaat

Eiken oliën is een snelle en gemakkelijke manier om eiken te beschermen tegen vocht en afbladderen. Zonder behandeling vergrijst eiken. Door het hout elke twee tot drie jaar te oliën remt u dit proces af. Bovendien krijgt eiken met houtolie een mooie natuurlijke uitstraling.