Laatste Nieuws

Houten woonhuis verven? Okee, maar in welke kleur?

Houten woonhuis verven? Okee, maar in welke kleur? Houten huizen hebben een groot voordeel ten opzichte van veel andere huizen: je schildert ze gemakkelijk in elke mogelijke kleur. Goede beits of houtverf vinden is vaak niet het probleem. Maar de kleur kiezen is voor veel mensen moeilijker. Waar moet u rekening mee houden? Met meer dingen dan u wellicht denkt!

Houten huis verven: 5 fouten om te voorkomen

Houten huis verven: 5 fouten om te voorkomen Verf die snel gaat bladderen, kleuren die na een paar dagen zonlicht al fletser worden, hout dat er doods uitziet of bedolven wordt onder schimmel: niet elk pas geschilderd houten huis ziet er even mooi uit als de foto op de website. Toch zijn veel problemen goed te voorkomen. Een houten huis verven met een prachtig resultaat is voor iedereen binnen handbereik. Hieronder vijf gemakkelijk te voorkomen fouten bij het schilderen van een houten huis.

Waarom houten huizen zo populair zijn

Waarom houten huizen zo populair zijn Wist u dat bij het bouwen van een houten huis tot wel zes keer minder energie nodig is dan bij een woning van baksteen? En dat houten huizen ook in onderhoud veel energiezuiniger zijn dan die van steen? Het zijn maar enkele redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor houtbouw. Ook belangstelling? Hout Coatings helpt u een handje en presenteert daarom diverse houtbouwers in een nieuwe reeks artikelen.