Laatste Nieuws

Meranti schilderen: alle opties op een rij

Meranti schilderen: alle opties op een rij

Meranti hout, bekend om zijn duurzaamheid en natuurlijke charme, wordt vaak gebruikt voor constructies zoals veranda's, deuren, trappen en kozijnen. Als eigenaar van dat mooie warme houtwerk wilt u het niet alleen beschermen, maar ook de schoonheid accentueren. Meranti schilderen is de oplossing.

Ontdek nu de beste matte verf voor buiten

Ontdek nu de beste matte verf voor buiten

Op zoek naar een matte verf voor buiten? Ontdek dan nu Jotun Demidekk Infinity Pure Matt. Deze nieuwe houtverf heeft met zijn baanbrekende en gepatenteerde Infinity-technologie een superieure kleurechtheid en de langste standtijd van alle Demidekk-buitenverven. Kleurvast en zelfreinigend: Demidekk Infinity Pure Matt houdt uw huis jarenlang mooi. Hout Coatings levert deze supermatte houtbeits nu enkele maanden en hoort alleen maar enorme tevredenheid.

Houten vloer opknappen met lak of beits

Houten vloer opknappen met lak of beits

Een oudere houten vloer opknappen is een ideale klus voor een regenachtige zomerdag. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het verven van een houten vloer kan wel de uitstraling van uw interieur compleet vernieuwen en opfrissen. Tegelijkertijd vergroot u de duurzaamheid van de vloer. We vertellen u graag meer in deze blogpost.