Laatste Nieuws

Hout impregneren: de voordeligste manier

Hout impregneren: de voordeligste manier Onbehandeld hout impregneren voordat u gaat schilderen is van vitaal belang voor de duurzaamheid en esthetiek van een houten schuur, houten schutting of ander houtwerk in de tuin. Er zijn meerdere soorten impregneermiddelen. Door te kiezen voor een impregneermiddel dat ook beits bevat, combineert u bescherming tegen vocht, schimmels en insecten met verbeterde kleur en uitstraling. Hierdoor blijft uw houten constructie langer mooi en gaat deze langer mee.

Jotun Trebitt Oljebeis: Voor en na behandeling

Jotun Trebitt Oljebeis: Voor en na behandeling Jotun Trebitt Oljebeis is een van de krachtpatsers in de Jotun-stal. Deze transparante houtbeits voor buiten kan zowel voor het impregneren als voor de eindafwerking worden gebruikt. Hier ziet u twee voor-en-nafoto's, toegezonden door een klant. Links een logwoning voor behandeling met Trebitt Oljebeis, rechts erna. Mooi hè?

Douglas hout impregneren

Douglas hout impregneren Hout impregneren hoort bovenaan het lijstje te staan als u een houten huis gaat behandelen. Ook douglas moet geïmpregneerd worden. Dit is essentieel om het hout weerbaar te maken tegen de schadelijke invloeden van vocht en extreme temperatuurschommelingen. Impregneer houdt ook schimmels en houtrot op veilige afstand.