Laatste Nieuws

Jotun Trebitt Oljebeis: Voor en na behandeling

Jotun Trebitt Oljebeis: Voor en na behandeling Jotun Trebitt Oljebeis is een van de krachtpatsers in de Jotun-stal. Deze transparante houtbeits voor buiten kan zowel voor het impregneren als voor de eindafwerking worden gebruikt. Hier ziet u twee voor-en-nafoto's, toegezonden door een klant. Links een logwoning voor behandeling met Trebitt Oljebeis, rechts erna. Mooi hè?

Houten huis van grenen behandelen

Houten huis van grenen behandelen Veel houten huizen zijn van grenen. Als deze houtsoort onbehandeld blijft, vergeelt ze echter snel. Dus is grenen beitsen haast onvermijdelijk. Dat is wel een stevige klus. Maar ook als u het helemaal zelf wilt doen, kunt u op hulp rekenen.

Grenen beitsen - Houten logbouw

Grenen beitsen - Houten logbouw Een houten logbouw beitsen is veel werk. De ronde balken laten zich minder gemakkelijk behandelen dan vlakke planken. Tijd besparen kan door een verfspuit te gebruiken. Dit gaat snel en geeft een mooi gelijkmatig resultaat.

Eiken beitsen

Eiken beitsen Eiken beitsen moet zorgvuldig gebeuren. Eiken houten schroten springen namelijk altijd in het oog. Daarom is kleurkeuze en kwaliteit van de gekozen beits heel belangrijk. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden, zoals deze houten logwoning laat zien.