Zweeds houten huis rood verven

  • Geplaatst op
Zweeds houten huis rood verven

Gaat u een Zweeds houten huis behandelen met dekkende beits? Het kan in alle kleuren. Maar als u een echt Zweedse uitstraling wilt, kies dan voor die typisch Scandinavische rode kleur. Want een Zweeds houten huis rood verven is prachtig. Vraag het maar aan deze klant van Hout Coatings.

Het schilderen van de twee houten huisjes in Zweedse stijl op het erf van de klant van Hout Coatings was een project waar hij met plezier op terugkijkt. De keuze voor de karakteristieke Zweedse rode kleur, Falurood, met witte kozijnen gaf de huisjes een authentieke en charmante uitstraling. Dankzij het gebruik van hoogwaardige verf, namelijk Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg, en de juiste uitvoering kunnen de huisjes er nu jaren tegenaan. Ze worden goed beschermd tegen de elementen. En de klant heeft er alle plezier van.

Gaat u ook een Zweeds houten huis rood verven? Lees over dit project:

Wilt u meer weten over Zweedse houten huizen behandelen? Of over houten huizen verven in het algemeen? Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in het beschermen van hout. En wij doen veel meer dan de gemiddelde webshop: wij adviseren u desgewenst bij elke stap. En u kunt ons ook altijd telefonisch en persoonlijk benaderen. Wilt u alles zelf doen? Lees dan meer over Zweedse huizen beitsen of verven op de volgende pagina's:

Zweeds huis rood verven