Houten huis van grenen behandelen

Houten huis van grenen behandelen

Veel houten huizen zijn van grenen. Als deze houtsoort onbehandeld blijft, vergeelt ze echter snel. Dus is grenen beitsen haast onvermijdelijk. Dat is wel een stevige klus. Maar ook als u het helemaal zelf wilt doen, kunt u op hulp rekenen.

Dat ondervond een klant in Uden. Hout Coatings begeleidde hem van begin tot eind. Wij adviseerden deze trotse eigenaar van een nieuwbouw grenen logwoning bij de keuze van de producten, de keuze van de kleur en hielpen hem ook bij alle vragen tijdens de werkzaamheden. Omdat hij merkte dat alles met de kwast doen erg veel tijd kostte en niet altijd het beste resultaat opleverde, kocht hij een verfpomp. Toen het houten huis helemaal in de Jotun-verf was gestoken, was de eigenaar enorm tevreden.

Lees over dit project:

Wilt u meer weten over grenen behandelen? Of over houten huizen verven of beitsen? Hout Coatings is specialist in het beschermen van hout. Wij doen veel meer dan de gemiddelde webshop: wij adviseren u desgewenst bij elke stap. Helemaal zelf doen? Volg onze werkwijzers en u bent verzekerd van een schitterend resultaat.