Grenen vakantiehuis beitsen

Grenen vakantiehuis beitsen

Een houten vakantiehuis ziet er prachtig uit... tenzij je het hout niet behandelt. Het grenen vakantiehuis van een van onze klanten was nooit eerder geïmpregneerd of gebeitst. De gevolgen waren te zien. De enige oplossing: al het grenen beitsen na een grondige voorbehandeling.

De eigenaar van het houten huis in Oostvoorne koos na het impregneren voor een afwerking met Jotun Demidekk Ultimate Helmatt. Dit is de matte versie van de beroemde Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg, misschien wel de populairste beits ter wereld. Het voordeel van de Ultimate Helmatt is dat deze de houtstructuur nog mooier laat uitkomen. Hier leest u hoe dit project werd uitgevoerd:

Wilt u meer weten over grenen beitsen? Of over houten huizen beitsen? Hout Coatings probeert het beitsen en beschermen van uw houten huis zo eenvoudig mogelijk te maken. Volg onderstaande werkwijzers en u bent verzekerd van een prachtig, duurzaam resultaat. Er zijn zowel werkwijzers voor dekkend beitsen als voor (semi-)transparant beitsen.

Grenen beitsen: