Houten tuinhuis beitsen

Houten tuinhuis beitsen

Houten tuinhuis beitsen: we zien het steeds vaker. Dat is maar goed ook. Wie een tuinhuisje onbehandeld laat, ziet het op den duur wegrotten voor zijn ogen. Beits voorkomt houtrot en zorgt er ook voor dat een huisje mooi blijft. Maar hoe doe je dat? Wordt het dekkend beitsen of transparant?

Vroeger kozen mensen vaak voor een transparante oplossing. Zo bleef het houten karakter intact. Tegenwoordig worden houten tuinhuisjes ook steeds vaker dekkend gebeitst. Waarom ook niet? Alle kleuren zijn mogelijk. Op die manier geef je het bouwwerk iets van je eigen karakter mee. En het oogt minstens zo gezellig. Deze klant gebruikte twee kleuren Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg voor zijn vurenhouten tuinhuis. Een slimme keuze!

Lees alles over dit project:

Wilt u meer weten over een tuinhuis beitsen? Of over houten huizen behandelen? Hout Coatings probeert het beitsen en beschermen van hout zo eenvoudig mogelijk te maken. Volg onderstaande werkwijzers en u bent verzekerd van een schitterend resultaat dat tot 12 jaar goed blijft. Er zijn zowel werkwijzers voor dekkend beitsen als voor (semi-)transparant beitsen.

Houten tuinhuizen beitsen