Goedkoop beits kopen? Profiteer van onze voorjaarsactie!

Goedkoop beits kopen? Profiteer van onze voorjaarsactie!

U wilt goedkoop beits kopen maar niet bezuinigen op kwaliteit? Dit is uw kans. Tot en met 31 mei 2023 geven wij 10 procent korting op alle houtverf en beits in de webshop van Hout Coatings. Vul bij de bestelling de volgende kortingscode in: voorjaar23

UPDATE: Deze actie is voorbij. Echter, Hout Coatings blijft scherpe prijzen bieden!

Goedkoop beits kopen is vaak niet zonder risico. In de verfwereld is het principe van goedkoop-duurkoop helaas erg gangbaar. Koop je beits of verf voor weinig geld, betekent het meestal een aderlating op het gebied van kwaliteit. Zeker, ook goedkope verf kan er in eerste instantie best goed uitzien. Maar vaak duiken al snel moeilijkheden op. Als er geen problemen met de hechting zijn, dan gaat het veelal om verkleuring die heel gauw optreedt. U zult dan snel opnieuw willen verven, wat extra kosten en moeite betekent. Of de beits ademt niet genoeg, waardoor damp in het hout niet weg kan. Het hout kan dan van binnenuit aangevreten worden, met ernstige houtrot als mogelijk gevolg.

Koop topkwaliteit beits met korting

Hout Coatings zet altijd in op producten waarbij zulke problemen niet optreden: allemaal verf en beits van hoge kwaliteit die verkleuring aanzienlijk vertraagt. En als er dampdoorlatend of dampopen bij de beschrijving staat, dan is het product dat ook. Het zijn ook stuk voor stuk topmerken: Jotun, Drywood, Trestjerner, Inno Coatings...
Bij ons kunt u dan ook met een gerust hart dit voorjaar goedkoop beits kopen, want u krijgt tijdens onze voorjaarsactie exact dezelfde producten als op andere momenten van het jaar. Ook onze service verandert niet. Wij staan u graag te woord voor al uw vragen over hout verven en beitsen. Bel ons op +31 (0)6 47551826.

Hoe maakt u gebruik van onze kortingsactie?
Ga naar onze webshop en zet alle gewenste producten in uw winkelmandje. Als u klaar bent, vult u de actiecode voorjaar23 in op het bestelformulier. Dit moet in het vakje voor kortingscodes. Bij het afrekenen gaat er dan vanzelf 10 procent van de prijs af.
Succes met beitsen!