Douglas houten pergola beitsen

Douglas houten pergola beitsen

Door het beitsen van hout gaat het hout langer mee. U beschermt het hout tegen weersinvloeden en UV-straling. In dit project is er een pergola dekkend gebeitst. Lees hier meer over het verloop van het project en de gebruikte producten.

Hier kunt u meer lezen over een nieuw project waar Hout Coatings het advies mocht geven over de producten. In dit geval is er een houten pergola gebeitst met een dekkende beits. De gebruikte beits is de Jotun Demidekk Täckfärg, een vaak gebruikte dekkende beits met mooie eigenschappen en uitstekend geschikt voor het beitsen van Douglas. Het gebruik van deze beits is gemakkelijk, maar het hout moet vaak wel op de juiste manier voorbereidt worden. Lees hier meer over hoe het project is uitgevoerd:

Wilt u meer weten over het beitsen van Douglas? Wij hebben voor u een werkwijzer gemaakt over het beitsen van Douglas. Hierin wordt beschreven hoe u het beste het hout kunt behandelen en met welke producten. Er zijn vele mogelijkheden om Douglas te beitsen. U kunt Douglas dekkend beitsen maar ook semi-transparant. U kunt de verschillende werkwijzers hier vinden:

douglas houten pergola beitsen