Red cedar beitsen

Red cedar beitsen

Bij red cedar beitsen is productkeuze heel belangrijk. Zo zijn er coatings die wel bescherming bieden, maar een houten huis niet mooier maken. Een voorbeeld hiervan is een huis in Bunschoten-Spakenburg. De klant had het tien jaar geleden behandeld met Olympic Stain Oil. Maar pas nu heeft hij een huis waarmee hij tevreden is.

De vlekken van de behandeling met Olympic Stain maakten het huis nogal lelijk. Wij adviseerden de klant Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg te gebruiken. Deze dekkende topbeits is geschikt voor tal van houtsoorten, waaronder red cedar. Beitsen met Jotun doet plezier, maar je doet het niet vaak: het is een zeer duurzaam product waarmee houten gevelbekleding tot wel twaalf jaar onderhoudsarm blijft. Los daarvan ziet het resultaat er schitterend uit.

Lees hier alles over dit project:

Wilt u meer weten over red cedar beitsen? Of over houten huizen behandelen? Hout Coatings probeert het beitsen en beschermen van uw houten huis zo eenvoudig mogelijk te maken. Volg onderstaande werkwijzers en u bent verzekerd van een prachtig, duurzaam resultaat. Er zijn zowel werkwijzers voor dekkend beitsen als voor (semi-)transparant beitsen.

Red cedar beitsen:

Red cedar huis