Houten vakantiehuis beitsen

Houten vakantiehuis beitsen

Wie een houten vakantiehuis gaat beitsen wil dat het er doorlopend mooi uitziet. Een lelijk huis met afbladderende verf is moeilijk te verhuren. Kies daarom voor beits die elasticiteit combineert met UV- en weerbestendigheid. Ook belangrijk: zorg ervoor dat er op tijd een nieuwe verflaag op gaat.

Houten huizen zijn kwetsbaar. Vocht, weer en wind tasten de kwaliteit van het hout aan. Daarnaast beweegt hout door schommelingen in temperatuur. Beits moet hiermee om kunnen gaan. Producten van hoge kwaliteit zoals de beits van Jotun en Inno Coatings kunnen dit. Regelmatig een houten vakantiehuis beitsen met deze merken zorgt ervoor dat het hout er mooi blijft uitzien. Dat ondervonden ook de eigenaren van deze vurenhouten vakantiewoning in Zeewolde. Zij gingen op ons advies aan de slag met Jotun-beits, met een fraai resultaat.

Lees alles over dit project:

Wilt u meer weten over vurenhout beitsen? Of over houten huizen behandelen? Hout Coatings probeert het beitsen en beschermen van hout zo eenvoudig mogelijk te maken. Volg onderstaande werkwijzers en u bent verzekerd van een schitterend resultaat dat tot 12 jaar goed blijft. Er zijn zowel werkwijzers voor dekkend beitsen als voor (semi-)transparant beitsen.

Vuren beitsen