Tuinhuis beitsen

Tuinhuis beitsen

Een tuinhuis beitsen: moet dat? Veel mensen laten het zitten, want het hout ziet er bij levering al zo mooi uit. Toch is het behandelen van houten tuinhuizen met beits essentieel. Anders wordt het hout snel aangetast. Zowel vocht, temperatuurverschillen als luchtverontreiniging zijn slecht voor hout. Het tuinhuis beitsen biedt dan de broodnodige bescherming.

Een klant in Winschoten nam het zekere voor het onzekere. Meteen na aankoop en plaatsing van zijn tuinhuis ging hij aan de slag. Hij wilde een dekkende beits, dus in één egale kleur. Wij adviseerden het douglashout te beitsen met Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg. Dit is niet voor niets de populairste beits ter wereld. Het product geeft duurzame bescherming en zorgt ervoor dat het hout er jarenlang prachtig uitziet.

Lees alles over dit project:

Wilt u meer weten over een tuinhuis beitsen? Of over houten huizen behandelen? Hout Coatings probeert het beitsen en beschermen van hout zo eenvoudig mogelijk te maken. Volg onderstaande werkwijzers en u bent verzekerd van een schitterend resultaat dat tot 12 jaar goed blijft. Er zijn zowel werkwijzers voor dekkend beitsen als voor (semi-)transparant beitsen.

Tuinhuis beitsen