Werkwijzer voor Douglas transparant beitsen

Werkwijzer voor Douglas transparant beitsen

Met deze werkwijzer proberen wij het wat gemakkelijker voor u te maken door uit te leggen welke producten u het beste kunt gebruiken en hoe het beste te werk kunt gaan.

Het beitsen van Douglas wordt vaak toegepast op houten huizen zowel met een dekkende als een transparante beits. Een aardige klus kunt u zich misschien voorstellen. De afgelopen jaren hebben wij vele projecten begeleid en willen graag die ervaring met u delen. Wij hebben daarom voor u een werkwijzer gemaakt voor het transparant beitsen van Douglas. In de werkwijzer wordt er besproken welke producten er geschikt zijn en hoe u bijvoorbeeld het beste het hout kunt voorbehandelen of impregneren. 

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om transparant beitsen. U kunt namelijk kleurloos transparant beitsen waar u dus een kleurloze laag aanbrengt. U kunt ook semi transparant beitsen, waardoor u de ondergrond blijft zien maar wel kleur aan brengt op het hout. U kunt de werkwijzer voor transparant Douglas beitsen hier vinden:

Wilt u meer weten over de voorbereiding van uw Douglas hout of het behandelen ervan? Neemt u vrijblijvend contact met ons op 06-47551826 of neem contact op via ons contactformulier.

 

douglas transparant beitsen