Werkwijzer voor Douglas dekkend beitsen

Werkwijzer voor Douglas dekkend beitsen

U wilt uw Douglas hout opnieuw beitsen met een dekkende beits, of misschien gaat u het hout voor de eerste keer beitsen. Met deze werkwijzer geven wij u tips over de producten en de werkwijze van het dekkend beitsen.

Door Douglas te beitsen met een dekkende beits kunt u het hout beschermen tegen de weersinvloeden en kunt u het hout de uitstraling geven die u wenst. Met de juiste producten geeft u het hout een jarenlange bescherming tegen vocht en droogte maar ook tegen houtrot en schimmels. Het vinden van de juiste producten is daarentegen niet altijd gemakkelijk. Wij hebben daarom voor u een werkwijzer gemaakt over Douglas dekkend beitsen. Deze verteld meer over de aanbevolen producten , de kleuren en de manier waarop u het beste het project aan kunt pakken. U kunt hier de werkwijzer vinden:

Zorg voor een goede voorbereiding voordat u aan de slag gaat met het Douglas dekkend beitsen. Laat u adviseren over de beits, kleuren en afwerking. Wilt u meer informatie bel ons dan op 06-47551826 of neem vrijblijvend contact op over Douglas dekkend beitsen via ons contactformulier