Ontdek nu de beste matte verf voor buiten

Ontdek nu de beste matte verf voor buiten

Op zoek naar een matte verf voor buiten? Ontdek dan nu Jotun Demidekk Infinity Pure Matt. Deze nieuwe houtverf heeft met zijn baanbrekende en gepatenteerde Infinity-technologie een superieure kleurechtheid en de langste standtijd van alle Demidekk-buitenverven. Kleurvast en zelfreinigend: Demidekk Infinity Pure Matt houdt uw huis jarenlang mooi. Hout Coatings levert deze supermatte houtbeits nu enkele maanden en hoort alleen maar enorme tevredenheid.

Jotun Demidekk Infinity Pure Matt is als matte gevelverf de opvolger van Demidekk Ultimate Helmatt. De nieuwe verf is voorzien van "glans 3", wat zorgt voor een supermatte afwerking en een unieke uitstraling van de gevel. De matte afwerking geeft donkere kleuren een indrukwekkende verzadiging en zorgt bij lichte kleuren voor een ingetogen, zachte ervaring.

De ultieme kleurervaring

Wat deze matte verf voor buiten zo bijzonder maakt is dat deze het licht niet op dezelfde manier reflecteert als andere producten. Het voordeel is dat op deze manier de beste en meest 'correcte' weergave ontstaat van de kleur zoals die op de kleurenkaart is terug te vinden. De kans op teleurstelling als u de kleur in het echt ziet, is dus minimaal.

Jotun en Hout Coatings zijn enthousiast over de nieuwe matte buitenverf. Demidekk Infinity Pure Matt geeft de gelegenheid om echt te spelen met de expressie van het huis, door de grote muuroppervlakken te schilderen met supermatte kleur in combinatie met glanzende kleur op de lijsten rond ramen en deuren. Voor die ramen en deuren adviseert de verffabrikant Demidekk Infinity Details, het zijdeglans broertje van Pure Matt.

Hout Coatings kan deze matte houtverf uit voorraad leveren. Vandaag besteld betekent meestal morgen in huis!

Matte verf voor buiten wordt jaren getest

Jotun matte verf voor buitenAl 50 jaar lang test en ontwikkelt Jotun voortdurend de kleuren voor buitenverf onder de extreme omstandigheden van het Scandinavische klimaat. De unieke Infinity-technologie is hiervan het resultaat en zorgt voor een superieure verbetering van glans en kleurvastheid bij alle matte verf voor buiten.

Daarnaast hebben de Infinity-producten een zelfreinigend vermogen, waardoor ze er van alle Demidekk-verf het langst fris gelakt uit.

Over Jotun Verf

Jotun, opgericht in 1926 in Sandefjord, Noorwegen, is marktleider in decoratieve verven in Scandinavië. Het is een van 's werelds grootste producenten van verven en poedercoatings met 67 bedrijven en 39 productiefaciliteiten op alle continenten. In 2021 had Jotun Verf een totale omzet van 22,8 miljard Noorse kronen en meer dan 10.000 werknemers.

Hout Coatings is al vele jaren gecertificeerd partner van Jotun. Wij kunnen u daarom als geen ander adviseren over de mogelijkheden van de houtbeitsen en houtverf van dit merk. Bel ons voor vrijblijvend advies op +31 (0)6-47551826.