Ontdek de Houten Huizen van Finnhouse

Ontdek de Houten Huizen van Finnhouse

Wilt u een houten huis bouwen en daarbij de schoonheid van de natuur integreren in uw leefomgeving? Maak kennis met Finnhouse, de Nederlandse houtbouwer die al sinds 1970 duurzame houten huizen, villa's, vakantiehuisjes, clubhuizen en zelfs houten bedrijfspanden ontwerpt en produceert. Met hun motto 'Natuurlijk wonen in hout' en een sterke visie op biofilie, brengen ze het buitengevoel naar binnen en creëren ze een aangenaam binnenklimaat.

Finnhouse heeft biofilie centraal staan. Dit concept draait om de voorkeur en liefde voor natuurlijke elementen. Denk hierbij aan factoren zoals licht, lucht, zicht en beschutting. Bij Finnhouse worden houten huizen ontworpen met dit in gedachten. Hun inspiratie halen ze uit de architectuur en vakmanschap in Finland. Het is in dat land waar de huizen van Finnhouse worden geproduceerd.
Een essentieel aspect van het wooncomfort is het binnenklimaat. Daarom kiest Finnhouse voor een dampopen constructie. Dit betekent dat het hout, en daarmee de gehele woning, kan ademen. Dankzij de ingenieuze constructie kan opgebouwd vocht het huis verlaten, wat de luchtkwaliteit verbetert. In een houten huis van Finnhouse ervaar je dus niet alleen een prachtige leefomgeving, maar ook een gezonde woonomgeving.

Lees meer over Finnhouse in dit artikel.

Damopen houten huizen behandelen

Bij Finnhouse delen ze de filosofie van dampopen bouwen met Hout Coatings. Om het hout in topconditie te houden, worden dampopen beits en houtverf gebruikt. Deze coatings laten het hout ademen, waardoor het zijn natuurlijke schoonheid behoudt en beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. Zo blijft uw Finnhouse houten huis jarenlang stralen.

Natuur en vakmanschap

Als u op zoek bent naar een unieke woongelegenheid waar natuurlijke elementen samenkomen met vakmanschap en duurzaamheid, dan zijn de houten huizen van Finnhouse een uitstekende keuze. Ontdek de pracht van natuurlijk wonen in hout creëer een huis dat naadloos aansluit bij uw behoefte aan comfort en verbondenheid met de natuur.