Matte Jotun verf voor houten huizen

  • Geplaatst op
Matte Jotun verf voor houten huizen

Waarom zien de houten huizen in Almere-Oosterwold er zo mooi uit? Het geheim: Jotun verf. Bijna alle houten huizen in dit landelijke woongebied zijn afgewerkt met de matte beits van Jotun.

Veel klanten in Almere gebruikten nog de Jotun Demidekk Ultimate Helmatt. Die was en is heel goed. Sinds deze lente is er de even matte Jotun Demidekk Infinity Pure Matt, een nieuwe en nog betere versie van de Helmatt. De kozijnen en deuren zijn veelal afgewerkt met Jotun Demidekk Infinity Details, een buitenverf op waterbasis die speciaal voor deuren, ramen, meubels en andere kleinere stukken houtwerk is ontwikkeld.
Voor al deze producten geldt dat ze zelfreinigend en dampopen zijn: vocht en schimmel krijgen zo geen kans om het houtwerk aan te tasten. Zo houdt deze matte Jotun verf voor houten huizen het onderhoud beperkt. Pas na een jaar of tien, soms zelfs twaalf, is opnieuw verven noodzakelijk. Dat scheelt werk en geld.

Jotun verf voor houten huizen

Het in Jotun Fjordblauw geverfde houten huis op de foto is een recent voorbeeld van de schitterende resultaten van deze producten. Hout Coatings is er trots op veel van deze projecten te begeleiden. Omdat wij ruime ervaring hebben met houten huizen (we wonen er zelf in!) kunnen we een onderhoudsplan op maat voorstellen.
Er is Jotun verf voor houten huizen in talloze kleuren. U vindt ze onder meer hier:

Bij vragen mag u altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren gratis en vrijblijvend.