U wilt beits kopen voor rabatdelen, zorg ervoor dat u de juiste beits koopt. De gevelbekleding moet altijd met zorg worden behandeld.

Deze semi transparante houtbeits is geschikt voor het beitsen van nieuw of reeds gebeitst hout. Door de unieke samenstelling kan dit product gebruikt worden voor het voorbehandelen maar ook voor het afwerken van hout.

Houtbeits 2in1 Dekkend

€45,00 €34,50
Met deze dekkende 2in1 houtbeits kunt u zowel nieuw als eerder behandeld hout gronden en afwerken. Een aparte impregneer is niet nodig. Kostenbesparend, goed dekkend, duurzaam en weerbestendig.

Demidekk Ultimate Täckfärg

€54,00 €46,00
Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg is een watergedragen, zeer goed dekkende zijdeglans beits voor buiten. Tot 12 jaar onderhoudsarm. Uitermate elastisch en een buitengewoon goede hechting. Voor het beitsen van; kozijnen, meubels, schuttingen, steigerhout.

Woodstain VV ZG

€44,00
Drywood Woodstain VV is een watergedragen beits voor binnen en buiten.
De beits heeft een zijdeglans afwerking en accentueert de houtnerf.
Jotun Demidekk Terrasslasyr is een waterverdunbare transparante buitenbeits voor
geïmpregneerd hout. De beits werkt impregnerend en laat geen film achter op het hout. Heeft een zijdemat afwerking en is geschikt voor terrasvloeren, schuttingen.
Extra matte beits. Zelfreinigende, dekkende houtverf die de houtstructuur accentueert en een zeer duurzaam resultaat geeft. Voor binnen en buiten. Opvolger van Jotun Demidekk Ultimate Helmatt.
Drywood verf voor Houtmaster is een watergedragen glanzende sneldrogende voorlak en aflak (kwastkwaliteit) voor binnen- en buitentoepassing op houten geveltimmerwerk en met name op boeidelen, windveren, gootbetimmeringen etc.

Beits set

€34,00
We hebben een beits set samengesteld voor u zodat u gelijk aan de slag kunt zodra de beits bij u wordt bezorgd. U kunt de kwasten en de rollers gebruiken voor al onze beits producten.