Welke beits moet u kopen voor een overstek? Wij kunnen u helpen met het kiezen van de juiste producten. Beits voor een overstek moet goed met vocht en zonlicht overweg kunnen.

Deze semi transparante houtbeits is geschikt voor het beitsen van nieuw of reeds gebeitst hout. Door de unieke samenstelling kan dit product gebruikt worden voor het voorbehandelen maar ook voor het afwerken van hout.

Demidekk Ultimate Täckfärg

€54,00 €46,00
Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg is een watergedragen, zeer goed dekkende zijdeglans beits voor buiten. Tot 12 jaar onderhoudsarm. Uitermate elastisch en een buitengewoon goede hechting. Voor het beitsen van; kozijnen, meubels, schuttingen, steigerhout.

Houtbeits 2in1 Dekkend

€45,00 €34,50
Met deze dekkende 2in1 houtbeits kunt u zowel nieuw als eerder behandeld hout gronden en afwerken. Een aparte impregneer is niet nodig. Kostenbesparend, goed dekkend, duurzaam en weerbestendig.
Extra matte beits. Zelfreinigende, dekkende houtverf die de houtstructuur accentueert en een zeer duurzaam resultaat geeft. Voor binnen en buiten. Opvolger van Jotun Demidekk Ultimate Helmatt.
Drywood verf voor Houtmaster is een watergedragen glanzende sneldrogende voorlak en aflak (kwastkwaliteit) voor binnen- en buitentoepassing op houten geveltimmerwerk en met name op boeidelen, windveren, gootbetimmeringen etc.
Met deze dekkende 2in1 grijze beits heeft u geen impregneermiddel nodig. Deze zit namelijk al in het product verwerkt. U kunt met dit product dus gronden en afwerken op zowel nieuw hout en reeds behandeld hout.