Deze semi transparante houtbeits is geschikt voor het beitsen van nieuw of reeds gebeitst hout. Door de unieke samenstelling kan dit product gebruikt worden voor het voorbehandelen maar ook voor het afwerken van hout.

Houtbeits 2in1 Dekkend

€45,00 €34,50
Met deze dekkende 2in1 houtbeits kunt u zowel nieuw als eerder behandeld hout gronden en afwerken. Een aparte impregneer is niet nodig. Kostenbesparend, goed dekkend, duurzaam en weerbestendig.
Met deze dekkende 2in1 witte beits heeft u geen impregneermiddel nodig. Deze zit namelijk al in het product verwerkt. U kunt met dit product dus gronden en afwerken op zowel nieuw hout en reeds behandeld hout.
Met deze dekkende 2in1 zwarte beits heeft u geen impregneermiddel nodig. Deze zit namelijk al in het product verwerkt. U kunt met dit product dus gronden en afwerken op zowel nieuw hout en reeds behandeld hout.
Met deze dekkende 2in1 groene beits heeft u geen impregneermiddel nodig. Deze zit namelijk al in het product verwerkt. U kunt met dit product dus gronden en afwerken op zowel nieuw hout en reeds behandeld hout.
Met deze dekkende 2in1 grijze beits heeft u geen impregneermiddel nodig. Deze zit namelijk al in het product verwerkt. U kunt met dit product dus gronden en afwerken op zowel nieuw hout en reeds behandeld hout.
Deze beige beits geeft een effen maar dekkende afwerking aan het hout. De ondergrond is na het beitsen niet meer zichtbaar maar de houtnerf blijft zichtbaar. Deze beits geeft een uitstekende bescherming tegen de weersinvloeden.
Met deze dekkende 2in1 bruine beits heeft u geen impregneermiddel nodig. Deze zit namelijk al in het product verwerkt. U kunt met dit product dus gronden en afwerken op zowel nieuw hout en reeds behandeld hout.
Deze blauwe beits van Inno Coatings kan op alle houtsoorten gebruikt worden met uitzondering van Merbau. De dekkende blauwe beits geeft een effen dekkende afwerking aan het hout en geeft een uitstekende bescherming tegen weer en wind.
De 2in1 Dekkende beits is te mengen in vele rode beits kleuren. Deze rode beits geeft een uitstekende dekking. Bovendien heeft u geen apart impregneermiddel nodig omdat deze al in de beits verwerkt is.