Teakhout verven

Teakhout verven kan met verschillende producten. U kunt ervoor kiezen het hout te beitsen, maar u kunt het bijvoorbeeld ook dekkend verven. Teakhout is een erg populair houtsoort en wordt vaak gebruikt voor tuinmeubels. Reden hiervoor is dat het hout erg weerbestendig is door de oliën in het hout. In dit artikel gaan we meer in op het verven van het teakhout. Een goede voorbereiding is belangrijk, teakhout kan soms nogal vettig en lastig te behandelen zijn. Is het teakhout wat ouder en onbehandeld dan is het al wat gemakkelijker te behandelen. We vertellen u in dit artikel welke producten u het beste kunt gebruiken en welke stappen u moet doorlopen voordat u het teakhout gaat verven.

 

Aanbevolen producten voor het teakhout verven

jotun demidekk ultimate infinity details

 

Jotun Demidekk Infinity Details is een dekkende en watergedragen buitenverf. Deze verf kan uw hout in vele jaren beschermen en heeft lange onderhoudsintervallen. Deze versie van de Jotun Demidekk is geschikt voor ramen, deuren, kozijnen, dakgoten en andere objecten. Voor het dekkend verven van uw teakhout is deze verf dus erg geschikt. U kunt met deze verf alle kanten op, u kunt kiezen uit alle RAL en NCS kleuren en de verf heeft een mooie zachte zijdeglans afwerking

 

 

Drywood Poseidon ZG

 

Drywood Poseidon ZG is te gebruiken als een voor en aflak op diverse houtsoorten. Dit product heeft een zijdeglans afwerking en is gebaseerd op diverse watergedragen acrylaat- en alkydbindmiddelen. Dit breed inzetbaar product is ook verkrijgbaar in een hoogglans afwerking. Deze producten hebben beide uitstekende kenmerken zoals een hoge krasvastheid, duurzame elasticiteit en een uitstekend glansbehoud. Buiten een geringe milieubelasting is het product ook geurarm en niet ontvlambaar.

 

 

Remmers Rofalin Acryl Plus

 

Remmer Rofalin Acryl Plus is geschikt voor het gebruik op oud en nieuwe hout voor zowel binnen als buiten. U kunt dit product gebruiken op reeds geschilderde ondergronden of u kunt het gebruiken om de ondergrond opnieuw te behandelen. Gebruikt u de Rofalin op meubels zoals stoelen en banken dan raden wij u aan om een extra laag aan te brengen, dit vermindert de slijtage. Uw hout wordt bovendien goed beschermt tegen schimmel en algen. 

 

 

 

Bel gerust

Wilt u meer weten of hebt u vragen over het verven van houten huizen of houten gevelbekleding, bel ons dan. Hout Coatings kan u voorzien van advies op maat over alle soorten houtverf en beits, primers en schoonmaakmiddelen voor houten huizen.

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies:  06-47551826. U kunt ook contact opnemen via het Hout Coatings contactformulier.

 

Meer weten? Hier vind u alle informatie over onze houtverf en beits producten.