Larikshout verven

Wilt u Larikshout verven maar wilt u eerst graag meer weten over producten en de toepassing, dan helpen wij u op weg. Lariks is een houtsoort die vaak gebruikt wordt in de bouw. Deze naaldhout soort wordt ook wel gebruikt in de meubelbouw en is heel herkenbaar aan het fraaie nerf patroon. Een ander voordeel van Larikshout is dat het een gelijkmatige structuur heeft en een rechte nerf. Larikshout kan goed behandeld worden en u kunt het hout zowel beitsen als dekkend verven. Hieronder gaan we verder in op het dekkend verven. U kunt hier meer lezen over Larikshout beitsen.

 

Aanbevolen producten voor het verven van Larikshout

Jotun Demidekk Ultimate

 

Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg is een zijdeglans, goed dekkende, watergedragen beits voor buiten. Doordat deze beits zo elastisch is kan deze met het hout meebewegen en is bovendien tot wel 12 jaar onderhoudsarm. Deze dekkende beits is zeer duurzaam en is bestand tegen de weersinvloeden en is uitstekend geschikt voor het verven van Larikshout. Bovendien kunt u deze verf laten mengen in vele verschillende kleuren volgens de NCS en de RAL kleurenwaaiers. Wilt u liever een iets meer matte uitstraling dan is er de Jotun Demidekk Ultimate Helmatt.

 

drywood verf voor hout nova

 

Drywood verf voor hout Nova is een watergedragen schakelverf. Dit betekend dat u het hout voor kunt behandelen met dezelfde verf en dus geen aparte primer hoeft te kopen. Deze verf heeft een hoge duurzaamheid en elasticiteit waardoor lange onderhoudsintervallen mogelijk zijn. Deze Drywood verf is sneldrogend en heeft een goed vullend vermogen. De verf wordt vaak gebruikt voor bijvoorbeeld kozijnen, meubels, schuttingen en steigerhout. Leverbaar in dekkende en transparante kleuren volgens de NCS en RAL kleurenwaaiers.

 

 

drywood verf voor hout master

 

Drywood verf voor hout Master is uitstekend geschikt voor het verven van Larikshout voor zowel binnen als buiten. De master is een watergedragen, sneldrogende en glanzende systeemverf. De dekkende verf wordt zowel gebruikt voor nieuw hout als voor hout wat voorheen al behandeld is geweest. Wordt onder andere gebruikt voor gootbetimmering, windveren en boeidelen. De verf voor hout Master kan gemengd worden is vele verschillende kleuren volgens de bekende kleurenwaaiers RAL en NCS.

 

 

 

Bel gerust

Wilt u meer weten of hebt u vragen over het verven van houten huizen of houten gevelbekleding, bel ons dan. Hout Coatings kan u voorzien van advies op maat over alle soorten houtverf en beits, primers en schoonmaakmiddelen voor houten huizen.

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies:  06-47551826. U kunt ook contact opnemen via het Hout Coatings contactformulier.

 

Meer weten? Hier vind u alle informatie over onze houtverf en beits producten.