Grenenhout verven

Grenenhout verven is gemakkelijk te doen met de juiste producten en er zijn oneindig veel kleuren die u kunt kiezen. Grenenhout is erg populair en wordt veel gebruikt. Grenen is na vuren het meest gebruikte hout in ons land en wordt vaak gebruikt voor meubels en diverse betimmeringen. Maar grenenhout wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor massief houten vloeren. Is het hout niet meer mooi? En wilt u het graag overschilderen? Dan is dit zeker mogelijk. In dit artikel hebben wij der beste producten voor u gevonden voor het verven van grenenhout. Onderaan het artikel vind u een stappenplan die u op weg kan helpen.

 

Aanbevolen producten voor het verven van grenenhout

Jotun Demidekk Ultimate

 

Jotun Demidekk Ultimate Is een watergedragen, zeer goed dekkende beits die buiten gebruikt wordt voor het schilderen van o.a. grenenhout. Deze verf is gemakkelijk aan te brengen en accentueert de houtnerf. Op deze manier blijft de nerf zichtbaar en geeft dit een natuurlijke look aan het hout. Door de zeer elastische beschermlaag blijft het houtwerk tot wel 12 jaar onderhoudsarm. De verf kan als het ware met het hout meebewegen en kan uitzetten of krimpen als het hout dit ook doet. De Demidekk Ultimate is geschikt voor hout maar ook voor steenachtige ondergronden en wordt vaak gebruikt voor dakgootconstructies, dakkapellen, overstekken, rabatdelen, houtskeletbouw en houtstapelbouw.

 

Drywood verf voor hout nova

 

Drywood verf voor hout Nova is een 1 pot systeem die vaak gebruikt wordt voor het verven van grenenhout. Het voordeel van deze verf is dat het ook gebruikt kan worden als grondverf. U heeft dus 1 product die u als voorbehandeling en als aflak kunt gebruiken. De nova kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en heeft een hoge duurzaamheid en duurzame elasticiteit. Al deze eigenschappen maken lange onderhoudsintervallen mogelijk. Dit product wordt vaak gebruikt voor het verven van kozijnen, meubels, schuttingen en steigerhout. De Nova is zowel in zijdeglans als in glans verkrijgbaar in alle NCS of RAL kleuren.,

 

Drywood verf voor hout Master

 

Drywood verf voor hout Master is een uitstekende verf voor het verven van grenenhout. Deze verf kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, is kleurvast en heeft een goed glansbehoud. De Master wordt zowel gebruikt op nieuw hout als op hout dat onderhouden moet worden op o.a boeidelen, windveren en gootbetimmering. Met deze verf krijgt het hout een goede dekking en een zeer goede vulling. Bovendien is de Master dampopen, zeer elastisch en te mengen in alle NCS en RAL kleuren.

 

 

 

Bel gerust

Wilt u meer weten of hebt u vragen over het verven van houten huizen of houten gevelbekleding, bel ons dan. Hout Coatings kan u voorzien van advies op maat over alle soorten houtverf en beits, primers en schoonmaakmiddelen voor houten huizen.

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies:  06-47551826. U kunt ook contact opnemen via het Hout Coatings contactformulier.

 

Meer weten? Hier vind u alle informatie over onze houtverf en beits producten.