Jotun Kleuren voor Treolje V en Treolje Solvent

Jotun Treolje is een waterverdunbare houtolie die in een beperkt aantal verfkleuren leverbaar is. Op deze pagina stellen we de Jotun kleuren voor Treolje V en Treolje Solvent aan u voor.

Treolje V wordt gemaakt op basis van alkyd en is bedoeld voor toepassing buiten op eerder geïmpregneerd hout. Treolje Solvent is de synthetische versie en bevelen we aan voor hardhouten ondergronden, of als er een nog hogere waterbestendigheid is vereist. Beide Jotun Treolje-varianten gaan vergrijzing en barstvorming van het hout tegen en dringen diep door in de ondergrond.

Treolje-producten komen we tegen op terrasvloeren, schuttingen en tuinmeubilair, maar ook op houten speeltoestellen zoals klimrekken en schommels. Verder kunnen ze worden gebruikt voor houten gevelbekleding.

Jotun kleuren voor Treolje

Op de Jotun kleurenkaart voor Treolje komen we een beperkt aantal kleuren tegen waarin de producten leverbaar zijn. Vermeld bij het bestellen van houtverf of beits altijd het nummer van de gewenste verfkleur. Hieronder een impressie van de kleuren met bijbehorende kleurnummers. Klik hier om de hele folder te bekijken met de Jotun kleuren voor Treolje.