Jotun Kleuren voor Trebitt Oljebeis

De bekende transparante beits Jotun Trebitt Oljebeis is in een beperkt aantal Jotun-kleuren leverbaar. Op deze pagina stellen we de Jotun-kleurenkaart voor dit product aan u voor.

Jotun Trebitt Oljebeis is bedoeld voor buiten en de samenstelling is gebaseerd op alkydhars en Chinese houtolie. De uitstekende indringing in de ondergrond zorgt voor een goede hechting.De beits is transparant en verkrijgbaar in een aantal transparante mengkleuren die de houtstructuur zichtbaar laten.

Klik hier om Jotun Trebitt Oljebeis te bestellen

U brengt Jotun Trebitt Oljebeis aan op nieuw, voorheen gebeitst of geïmpregneerd hout. De beits kan zowel op poreuze, ‘hongerige’ ondergronden als op verweerde oppervlakken. Zoals alle Jotun-verf is ook deze houtverf duurzaam en weerbestendig.

Jotun kleuren voor Trebitt Oljebeis

Op de Jotun kleurenkaart voor Trebitt Oljebeis vindt u alle Jotun-kleuren waarin we deze beits kunnen leveren. Bij het bestellen van houtverf moet u altijd het kleurnummer van de verf vermelden. Hieronder ziet u een overzicht van de verfkleuren voor Trebitt beits. Klik hier om de hele folder te bekijken.