Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg Kleuren

In welke kleuren is Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg beschikbaar? Deze pagina helpt u de juiste kleur kiezen voor deze duurzame Jotun beits, de ideale houtverf voor houten huizen en gevels.

Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg, vroeger Jotun Optimal, geldt al meer dan veertig jaar als de topper op het gebied van houtbescherming. Het is watergedragen dekkende beits (zijdeglans) voor buiten, verkrijgbaar in een groot aantal verfkleuren. Deze weerbestendige houtverf accentueert de houtstructuur en gaat tot wel twaalf jaar mee.

Klik hier om Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg te bestellen

De houtbeits wordt aangeraden voor gevelelementen met veel hout. Denk aan rabatdelen, gevelbetimmering, houtskeletbouw, houtstapelbouw, dakkapellen en overstekken. De Jotun Demidekk kleurenkaart helpt bij uw keuze.

Jotun Demidekk Kleuren

Hieronder een impressie van de meest gebruikte Jotun Demidekk kleuren met bijbehorende kleurnummers voor Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg. Vermeld bij uw bestelling het kleurnummer. Klik hier om de hele Jotun Demidekk kleurenkaart te bekijken. Hulp nodig? Bel ons gerust voor vrijblijvend advies.