Trae Lyx Projectlak

Trae Lyx
€ 42,20 Incl. btw

Trae Lyx Projectlak

is een waterverdunbare 2 componenten lak op polyurethaan basis. De lak heeft een zeer hoge slijt- en krasvastheid en is onder andere geschikt voor de afwerking van houten vloeren en trappen, die zeer intensief belast worden. Trae Lyx Projectlak is bestand tegen de meeste chemicaliën. Het is leverbaar in de glansgraden; mat, zijdeglans en hoogglans. De Projectlak mat geeft de vloer de uitstraling van een olievloer maar met het gemak van een lakvloer.
Zeer geschikt voor intensief huiselijk en commercieel gebruik, denk aan houten vloeren en trappen in openbare gebouwen, sportscholen en winkels. Voor een volledig bescherming worden minimaal drie laklagen aanbevolen, het rendement ligt rond de 10-12 M2/L. Overschilderbaar tussen 5-6 uur.
Voor houtsoorten met wateroplosbare inhoudstoffen die voorkomen in o.a. eiken- en beukenhout wordt aanbevolen om eerst een laag Trae Lyx Grondlak aan te brengen. Deze primer heeft een sterk isolerende werking en voorkomt verkleuren en doorslag van noesten in de laklaag. Indien u het hout een andere uitstraling wilt geven dan kunt u hiervoor Trae Lyx Kleurbeits gebruiken, de beits is in vele tinten leverbaar en geeft het hout een fraai uiterlijk (denk bijvoorbeeld aan een white wash effect).

Productkenmerken Trae Lyx Projectlak

  • hoogwaardige niet vergelende 2 componenten polyurethaan lak voor binnen
  • watergedragen, transparant
  • leverbaar in mat, zijdeglans en hoogglans
  • slijtvast, sneldrogend, zeer duurzaam
  • UV bestendig (niet vergelend)
  • geschikt voor: meubels, trappen, parket-, eiken- en hardhouten vloeren

Productinformatieblad Trae Lyx Projectlak