Bestelinformatie

Bestellen bij HoutCoatings.nl, uw online verfspecialist voor houtverf en beits, gaat snel en simpel. Het gaat in vier duidelijke stappen waarbij ú bepaalt. Pas aan het eind van de rit, als u de order bevestigt, wordt uw bestelling definitief. Voordien kunt u alles naar wens aanpassen.

1. Bekijk en selecteer de producten in onze webshop
Met de knop 'In winkelmandje' voegt u een product toe aan uw bestelling. Wilt u meerdere exemplaren van een bepaald product, pas dan het aantal aan. Wilt u nog iets bestellen? Met de knop 'Verder winkelen' gaat u terug naar de winkel. Wilt u het product bij nader inzien toch niet bestellen? Klik dan op het kruisje om het te verwijderen. U kunt desgewenst ook alleen het aantal veranderen. Bent u klaar met winkelen? Klik dan op 'Bestelling afronden'. Advies nodig? Bel ons dan op +31 (0)647 551 826.

2.  Voer uw adresgegevens in
In het scherm 'Uw gegevens' kunt u uw naam en adresgegevens invullen. Deze informatie is nodig voor het verzenden van uw bestelling. De velden met het sterretje (*) zijn verplicht. Klaar? Klik dan op 'Volgende stap'.

3.  Kies uw betaalmethode
Wij bieden u verschillende manieren om uw bestelling te betalen. De keuze voor een betaalmethode betekent niet dat uw bestelling definitief is. De afronding van de bestelling komt pas in stap 4. Uiteraard betaalt u in alle gevallen op een beveiligde, versleutelde manier. Betaalt u met creditcard of een andere bankkaart, dan krijgen we de nummers daarvan niet te zien.
 
4.  Bevestig uw bestelling
Hebt u gekozen voor een betaalmethode, dan krijgt u een overzicht van uw bestelgegevens. Klopt alles? Rond dan uw bestelling af met de knop 'Bevestig bestelling'. Wilt u iets veranderen? Klik dan op 'Wijzig bestelling' en pas uw bestelling waar nodig aan.