Verven van houten gebouw voor fysiotherapie in 't Gooi

Verven van houten gebouw voor fysiotherapie in 't Gooi. Hout Coatings was als adviseur behulpzaam bij het schilderen van een houten praktijk van een fysiotherapeut.

De praktijkruimte was ondergebracht in een houten huisje, geleverd door houtbouwer Huisje van Hout. Het gebouwtje is van alle gemakken voorzien. Er is een toilet, een keukentje en de ruimte van de therapeut. Dat alles op een relatief klein oppervlak: het huisje is groter dan een tuinhuis maar kleiner dan een volwaardige woning. De fysiotherapeut heeft het zonder bouwvergunning kunnen plaatsen omdat het kleiner is dan 30 vierkante meter.

Duurzame houtverf van Jotun

Op ons advies is bij het schilderen houtverf van Jotun gebruikt. Binnen werd de paneellak witwas van Jotun gebruikt, buiten de befaamde en veelbekroonde Jotun Demidekk Ultimate in een mooie grijstint. De combinatie zorgt voor een prachtige en duurzame oplossing: buiten bestand tegen alle weertypen, binnen goed en eenvoudig schoon te houden.

Hout Coatings werkt graag samen met Huisje van Hout, een bedrijf dat kleine houten huizen levert naar Scandinavisch ontwerp. Huisje van hout levert houten huizen in verschillende maten en soorten met de standaard van een villa. Deze huisjes zijn zelf te monteren maar deze zijn ook als sleutelklare woning te verkrijgen. De huisjes zijn in verschillende breedtes te krijgen, de lengte maten zijn variabel, de huizen kunnen steeds met 1,2 meter worden verlengd.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De houtverf is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.