Verven douglas houten gebouw in 't Gooi

De praktijkruimte was ondergebracht in een houten huisje, geleverd door houtbouwer Huisje van Hout.  Hout Coatings was als adviseur behulpzaam bij het verven douglas houten gebouw van een fysiotherapeut.

Het gebouwtje is van alle gemakken voorzien. Er is een toilet, een keukentje en de ruimte van de therapeut. Dat alles op een relatief klein oppervlak: deze houtskeletbouw is groter dan een tuinhuis maar kleiner dan een volwaardige woning. De fysiotherapeut heeft het zonder bouwvergunning kunnen plaatsen omdat het kleiner is dan 30 vierkante meter.

 

Verven douglas houten gebouw met: Panellak en Demidekk

Op ons advies is bij het schilderen houtverf van Jotun gebruikt. Binnen werd de Panellak witwas van Jotun gebruikt, buiten de befaamde en veelbekroonde Jotun Demidekk Ultimate in een mooie grijstint. De combinatie zorgt voor een prachtige en duurzame oplossing voor douglashout: buiten bestand tegen alle weertypen, binnen goed en eenvoudig schoon te houden.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De houtverf is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.