Verfadvies voor houten huis in Vinkeveen

Een gezellig houten huis aan de Vinkeveense Plassen: het is een droom van velen. Sommigen maken die droom waar, zoals de familie die dit huis liet bouwen. Het werd besteld in Oost-Europa en door Oost-Europese timmerlui in Nederland gebouwd.

Het huis is nog niet klaar, maar Hout Coatings is wel al ingeschakeld voor verfadvies voor dit houten huis. Hout Coatings adviseert het houten huis zowel binnen als buiten te behandelen met Jotun Trebitt. Dit is een uitstekende beits die zich overal redt. Jotun staat wereldwijd bekend als leverancier van bijzonder duurzam verf voor houten huizen. Trebitt is elastich, zeer goed vochtregulerend en kan niet scheuren. Kortom, je krijgt er geen lelijke plekken door.

Een mooi resultaat met Jotun houtverf

Hout Coatings heeft de eigenaar ook aangeraden het huis eerst te impregneren met Visir Klar. Dit is een waterresistent impregneermiddel dat in de verfwereld een prima reputatie heeft. De speciale pigmentatie beschermt het hout tegen gevaarlijke UV-straling. Ook Visir Klar is een product van het Noorse merk Jotun.

Daarna moeten er twee lagen Trebitt op het hout worden aangebracht. Bij het houten huis aan de Vinkeveense Plassen wordt bovendien met twee kleuren gewerkt zodat er een mooi contrast ontstaat. De klant is tot op heden bijzonder tevreden over het advies en de snelle levering. Het eindresultaat zal niet lang op zich laten wachten. Hout Coatings geeft op verzoek ook vrijblijvend verfadvies voor úw houten huis.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De houtverf is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.

Voor gratis advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of mail ons via het contactformulier.