Vakantiewoning in Noordwijk geverfd met Jotun

In Noordwijk leverde Huisje van Hout een prachtige vakantiewoning van 55 vierkante meter. Deze werd afgewerkt met Jotun Demidekk Ultimate, zowel binnen als buiten.

Voor het exterieur kozen de eigenaar RAL-kleur 9005, een warme donkere tint, en binnen werd het wit. Noordwijk ligt zoals bekend aan zee en dit maakt de woningen in deze gemeente extra gevoelig. Het waait er harder dan in het binnenland en de lucht is rijk aan vocht. Een verf die goed met vocht kan omgaan en het hout voldoende afsluit zonder de ventilatie te remmen, is dan ook erg belangrijk voor een woning als deze.

Jotun is de ultieme bescherming

Vochtregulering is een van de punten waarop de verven van Jotun uitstekend scoren. Het is geen toeval dat ze vaak als beste uit tests komen. Jotun is een fabrikant uit Noorwegen en probeert de houtverf in de Noorse praktijk uit. De temperatuurverschillen kunnen er zeer groot zijn en er valt nog meer regen dan in het natte Nederland. Verf die goed genoeg is voor Noorse omstandigheden, is dan ook meer dan geschikt voor Noordwijkse!

De houten trap in dit Huisje van Hout kreeg een laagje Jotun Oxan A/U, waarvan de slijtvastheid een prima oplossing biedt voor trappen. Uiteraard werd bij de verfkeuze ook ruim aandacht besteed aan de kleuren. Er werd goed naar de omgeving gekeken en daar bleek deze donkere afwerking goed in te passen.

Zelfbouwhuisjes

Huisje van Hout levert houten huizen tussen de 9 m2 en 90 m2 met de standaard van een villa. Deze huisjes zijn zelf te monteren maar u kunt deze ook als sleutelklare woning verkrijgen. De huisjes zijn in verschillende breedtes te krijgen, de lengte maten zijn variabel, de huizen kunnen steeds met 1,2 meter worden verlengd.

Wilt u meer informatie over Huisje van Hout? Bekijkt u dan eens de website van Huisje van Hout. Hier vind u informatie over de maten, technische informatie en vele foto’s.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De houtverf is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.

Voor gratis advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of mail ons via het contactformulier