Hongaars vakantiehuis krijgt opknapbeurt

Een Nederlandse familie met een vakantiehuis in Hongarije deed een beroep op Hout Coatings als adviseur bij het schilderen. De familie wilde een duurzame verflaag voor hun loghuis.

Een houten huis is kwetsbaarder. Dat komt door door invloeden van het klimaat. Het moet met meer passie onderhouden worden dan een stenen huis. Dat speelt nog sterker bij vakantiehuizen. Die gebruik je maar een deel van het jaar, maar staan wel altijd bloot aan weer en wind. Als ze in het buitenland liggen, is het bovendien lastig om ze telkens in het oog te houden. Dan is een duurzame behandeling van het hout een hele kopzorg minder. Het huis blijft dan in een goede conditie zonder dat je er telkens naartoe moet.

Schade door slecht onderhoud

De Nederlandse eigenaren van dit loghuis in Hongarije zochten dan ook een oplossing. Het was zaak dat de logs in goede conditie bleven. Schade door slecht onderhoud moest worden bijgewerkt. De oude lagen werden helemaal teruggeschuurd en opgebouwd met Jotun Demidekk StrukturLasyr, de uitstekende verf voor hout uit de fabrieken van het bekroonde Jotun. Dit gebeurde met speciale grote kwasten. Als kleur koos de familie voor de kleur van teakhout.

Jotun Demidekk StrukturLasyr - nu te bestellen in onze webshop - laat de houtnerf zichtbaar en is gegarandeerd acht jaar onderhoudsarm. Dat is wel zo fijn bij een vakantiehuis in het buitenland.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De houtverf is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.

Voor gratis advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of mail ons via het contactformulier