Referenties - Red cedar verven

Als u van plan bent om western red cedar te gaan verven en behandelen, zorg dan voor de juiste houtverf. Als cederhout niet op de goede manier wordt behandeld dan is het in ons klimaat snel aan vervanging toe. Ook de manier waarop u red cedar verft, kan van grote invloed zijn op de vergrijzing van het hout.

Het verouderingsproces van red cedar gaat langzaam. Deze houtsoort is weliswaar minder onderhoudsgevoelig dan andere, maar dit wil niet zeggen dat red cedar nooit verf nodig heeft. Sterker nog, op den duur kan alleen verf ervoor zorgen dat uw huis in red cedar zijn schoonheid bewaart.

Hieronder vindt u een aantal projecten waarbij Hout Coatings als leverancier was betrokken. Lees hoe anderen het deden. En neem met ons contact op als u advies over de juiste houtverf, beits of andere producten.

Hout Coatings was als adviseur betrokken bij het schilderen van deze bijzondere woning in Kortenhoef. Het is een woning met twee gezichten. De voorkant is stedelijk, de achterkant landelijk. Deze combinatie kwam er op voorschrift van de gemeente.

Lindeval is de fraaie naam voor deze recreatiewoning op Vlieland. Wat het betekent? Eigenlijk niets, de naam is een anagram voor Vlieland. Hout Coatings begeleidde de schilderbeurt van deze woning die aan vakantiegangers wordt verhuurd.

Een prachtig moderne woning in houtskeletbouw afgewerkt met red cedar: het huis van de familie Timmermans is een van de vele nieuwbouwprojecten in Almere-Poort.

De familie Methorst in Almere-Poort koos voor haar nieuwe huis, een fraai voorbeeld van houtskeletbouw, voor western red cedar afgewerkt met Trebitt Super Beits, de ultieme houtbeits voor buiten.

In deze woning in Siddeburen leeft iedereen op dezelfde verdieping. Woonkamer, keuken, slaapkamers en badkamer bevinden zich op de eerste verdieping omdat een van de bewoners blind is.

Deze vrijstaande woning in Almere was opgebouwd uit de houtsoort red cedar en afgelakt met een transparante beits. Die beits was van merkbaar lage kwaliteit aangezien deze er elke twee à drie jaar van af kwam.

Hout Coatings gaf zwaarwegend advies bij de afwerking van deze bedrijfswoning in Gendt bij Huissen.

Voor gratis advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of mail ons via het contactformulier.