Red Cedar Houten Huis Dekkend Beitsen

Red cedar houten huis dekkend beitsen gebeurde in Wijhe. Dit houten huis is gebouwd in samenwerking met een aannemer van Scanabouw. Het beitswerk heeft de eigenaar zelf gedaan met advies van Hout Coatings. Het red cedar hout van deze houtskeletbouw is behandeld met Demidekk Optimal en voorbewerkt met Visir klar.

Meneer Van den Poort wist vooraf niets van het beitsen van houten huizen maar wilde uit kostenbesparing toch zelf actief bijdragen. Hout Coatings is in het hele proces niet van zijn zijde geweken. Door zelf te beitsen, wat hem uiteindelijk goed af ging, heeft de heer Van den Poort zich de nodige duizenden euro's bespaard. Vestland rood met antiek wit levert een prachtig plaatje op.

 

Red cedar houten huis dekkend beitsen met: Demidekk, Visir en Trebitt

Demidekk Optimal is het topproduct van het Noorse merk Jotun en is een watergedragen, dekkende beits voor buitengebruik die de houtnerf zichtbaar laat. Visir Klar is het perfecte middel voor het impregneren van hout.

Door de houten palen in de Trebitt Superbeis te zetten blijft het hout ook goed beschermd en behoudt het bovendien zijn kleur. Een prachtige combinatie waar tien jaar lang geen onderhoud meer voor nodig is.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De beits is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur. 

NOOT: Jotun Optimal heet tegenwoordig Jotun Demidekk Ultimate. Bijna hetzelfde product, en zelfs nog beter!

 

 

BEL GERUST

Wilt u meer weten over beits kopen of welke beits het beste past in uw situatie, neemt u dan contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over wat het beste is voor uw hout!

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies:  06-47551826. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen over uw Red Cedar houten huis dekkend beitsen via ons contactformulier.

Direct aan de slag? Beits kopen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop.