Red Cedar Houten Huis Beitsen

Dit prachtige Red Cedar houten huis van de familie Frie in Almere Poort is in Oktober van een frisse beitslaag voorzien. Op aanraden van Hout Coatings is gekozen het Red Cedar houten huis te beitsen. Het resultaat kan zich laten zien. Als je een red cedar huis koopt, is het van belang vooraf na te denken over de beits. Waar het schilderwerk bij een stenen huis beperkt of zelfs helemaal niet nodig is, kan een houten huis niet zonder beitslaag. Duurzame beits houdt het huis in conditie.

Wie beits zoekt die een woning lange tijd in nagenoeg perfecte staat houdt, kan op dit moment geen beter product kopen dan het Noorse merk Jotun. Alleen al de herkomst wekt vertrouwen: in Scandinavië wordt al sinds mensenheugenis in hout gebouwd en in Noorwegen, waar haast alle mogelijke weertypes voorkomen, kan beits worden getest in de meest extreme omstandigheden.


Houten huis beitsen met: Jotun Trebitt en Visir Klar

Houtverf en beits advies

Trebitt is het topproduct van Jotun en in allerlei tinten verkrijgbaar. Het is eenvoudig met een blokkwast aan te brengen. De beits dringt diep in het hout en vormt geen snel afbladderende laag aan de oppervlakte. Het uitblijven van onthechting is hét kenmerk van een kwaliteitsproduct. Daarnaast is Trebitt waterafstotend en beschermt het tegen houtrot en schimmels.

De woning van de familie Frie, een houtskeletbouw in red cedar, werd voor het beste resultaat eerst behandeld met Visir Klar. Dit is een kleurloos conserveringsmiddel op basis van lijnolie. Daarna werd er twee maal overheen geschilderd met Trebitt. Almere Poort heeft er een prachtig cederhouten huis bij en de familie Frie hoeft zich zeker acht jaar geen zorgen te maken over een nieuwe schilderbeurt.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De beits is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur. 

 

BEL GERUST

Wilt u meer weten over welke beits u het beste kunt kopen? Door onze jarenlange ervaring kunnen we u op weg helpen en kunnen we u op de juiste manier adviseren.

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies:  06-47551826. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen over uw Red Cedar houten huis beitsen via ons contactformulier.

Direct aan de slag? Beits kopen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop.