Duurzame verf betekent onderhoudsvrij genieten in vakantiehuisje

Huisje van Hout bouwde dit prachtige huisje voor een ontwerper in Lochem. Het is een schitterend gelegen vakantiewoning met een zogeheten lessenaarsdak.

Het vakantiehuisje is van alle gemakken voorzien. Het is zo ontworpen dat het zonder bouwvergunning gebouwd mocht worden. Toch is er binnen genoeg ruimte en comfort.

Het interieur is strak geschilderd waarbij de binnenvloer is afgewerkt met Jotun Oxan A/U. Dit is een uitermate populaire kwaliteitsverf die speciaal ontwikkeld is voor vloeren, maar ook prima hecht op trappen. Houten vloeren, evenals beton, kunnen hiermee in een handomdraai egaal of met een decoratieve techniek verfraaid worden. Het resultaat is altijd duurzaam.

Demidekk houtverf buiten

Buiten is gekozen voor zwart met gebroken wit in de boeiboorden en kozijnen. Als buitenverf koos de eigenaar voor Jotun Demidekk Ultimate, de klassieker onder de houtverven van Jotun. Demidekk Ultimate werkt als houtbeits en accentueert de structuur van het hout, waardoor het er altijd prachtig uitziet. De verf kan trouwens ook op steen worden aangebracht.

Jotun Demidekk Ultimate staat voor twaalf jaar onderhoudsvrij genieten. Een vakantie wordt zo ook een vakantie om te ontspannen, en geen werkvakantie om te schilderen.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De houtverf is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.

Voor gratis advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of mail ons via het contactformulier