Modern Houten Huis Beitsen

Op een steenworp afstand van de Vinkeveense Plassen staat dit prachtige moderne houten huis van houtskeletbouw in Red Cedar. Dankzij Hout Coatings kon de eigenaar het houten huis beitsen en een frisse moderne uitstraling geven. Om het pand lang en zorgeloos in topconditie te houden werd Jotun Trebitt Superbeis gebruikt. , een echte superbeits van het gerenommeerde Noorse merk Jotun.


Houten huis beitsen met: Jotun Trebitt Super Beits

Red cedar houtskeletbouw

Het is een watergedragen transparante beits voor de behandeling van hout in de buitenlucht. Door de unieke samenstelling geeft deze superbeits een betere bescherming dan andere transparante producten. 

Bij transparante beits is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de kleur van het hout. Bij deze houtskeletbouw woning zit er red cedar op, waarvoor een bruinrode gloed van Jotun is gekozen (kleurnummer 433). Ook moet er bij applicatie rekening gehouden wordne met de afwerkingskleuren van kozijnen, deuren en de onderlinge planken. Het gebruik van een tint in de beits is dan verstandig.

In de funderingslaag komt de kleur van het dak terug. De keuze van de juiste kleuren is absoluut essentieel. De perfecte combinatie kan een enorm verschil maken in uitstraling. Advies van Hout Coatings is dan op zijn plaats. Wij hebben een jarenlange ervaring in het beitsen van houten woningen en andere houten bouwprojecten. Het merk dat wij, op basis van onze ervaring, van harte aanbevelen is Jotun of Drywood.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De beits is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.

 

Wilt u meer weten over beits kopen of wilt u graag weten welke beits het beste bij uw situatie past, neem dan contact met ons op.

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies:  06-47551826. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen over uw houten huis beitsen via ons contactformulier.

Direct aan de slag? Beits kopen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop.