Houtskeletbouw Dekkend Beitsen

Houtskeletbouw dekkend beitsen met Jotun Demidekk Ultimate.  In April was Hout Coatings als adviseur betrokken bij het behandelen van een houten huis in Vianen. De houten woning was al zeker tien jaar niet meet behandeld en dit was te zien. 

Het vrijstaande pand werd gebouwd in de jaren 70 en kreeg onlangs een nieuwe eigenaar. Deze constateerde al snel dat er al lang niet meer geschilderd was. Het douglashout was gaan uitdrogen en viel op sommige plaatsen uit elkaar.

Dit probleem was het sterkst aan de zuidkant. Daar schijnt de zon op. Dat bespoedigde de uitdroging van het hout. Hout Coatings krijgt vaker met dit soort klussen te maken. Op ons advies werd al het losse hout verwijderd met een staalborstel.

 

Houtskeletbouw dekkend beitsen met: Demidekk Ultimate Täckfärg 

Douglashout houtskeletbouw

Dit is een bijzonder duurzame, goed dekkende bescherming op waterbasis die uitermate geschikt is voor douglashout. Een fraaie bijkomstigheid is dat deze beits de houtstructuur extra accentueert. Vanwege de duurzaamheid hoeft er niet vaak behandeld te worden. Dit was een extra reden voor de klant om voor deze beits te kiezen.

De bewoners kozen voor een witte tint en een grijze, bekend onder de kleurnummers RAL 1013 en RAL 7030. Deze combinatie gaf een prettige, eigentijdse tint aan de toch al wat oudere woning. De perfect dekkende beits was eenvoudig aan te brengen. De familie heeft er nu jaren geen omkijken meer naar. Ook de nieuwgebouwde carport kreeg meteen een coating. Deze was gemaakt van nieuw, nog onbehandeld hout. Demidekk Ultimate bleek andermaal de juiste keus.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De beits is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur. 

 

BEL GERUST

Voor meer informatie over beits kopen of advies over welke beits u het beste kunt gebruiken kunt vrijblijvend contact opnemen met ons.

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies:  06-47551826. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen over uw houtskeletbouw dekkend beitsen via ons contactformulier.

Direct aan de slag? Beits kopen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop.